Of je nu ondernemer bent, muzikant óf gewoon voor jezelf – iedereen heeft mooie foto’s van zichzelf nodig om goed voor de dag te komen op internet. Alleen zo’n fotoshoot, dat is me te eng… Psst, I hear you. Me too. Daarom zijn portretshoots bij mij super relaxed en bewapend met een hoop kopjes thee en peptalks.

Samen overleggen we wat je wil uitstralen op je foto’s en waar je ze precies voor wil gebruiken. Aan de hand daarvan kiezen we de juiste aankleding, locatie en stijl van de shoot. En geen zorgen, op je gemak voelen voor de camera staat bij mij op nummer één – ik coach je non-stop op gebied van poseren en expressie, zodat jij alleen maar je leuke zelf hoeft te zijn!

FAQ

• Worden de foto's bewerkt?

Ik haal alleen weg wat er op een normale dag ook niet zit. Denk bijvoorbeeld aan een puistje, een weggevlogen haar of een restje mascara. Moedervlekken of rimpels horen bij jou dus haal ik niet weg. Je bent mooi zoals je bent!

• Moet ik ervaring hebben voor de camera?

Nope, ervaring is totaal niet nodig. En geloof me - iedereen is zenuwachtig van tevoren, dus dat geeft helemaal niks. Ik help je er stap voor stap doorheen en neem de tijd om de beste versie van jezelf tevoorschijn te halen.

• Zijn deze shoots alleen voor ondernemers?

Nee! Een portretshoot is voor iedereen die mooie foto's van zichzelf wil hebben. Voor je website of social media. Of je nou coach, muzikant of docent bent - of gewoon als cadeau voor jezelf!

• Waar vindt de shoot plaats?

Dat bespreken we samen - het kan in mijn daglichtstudio in Bussum of op locatie. Bijvoorbeeld een leuke koffietent of een mooie theaterfoyer. Het ligt er helemaal aan wat jij met je foto's wil uitstralen.

1

"I have never been more myself in a picture."

2

"Isabeau is heel fijn om mee te werken."

3

"My photo's are so clean and naturel, I'm obsessed!

4

"Ik vind dit nu al de mooiste foto's van mezelf ooit"

5

"This shoot changed the way I see myself."


Hier vind je de pakketten voor portetshoots.

Basic

Pakket I

7 foto's
sessie van ca. 2 uur
intake + koffie vooraf

max 3 sets kleding

privé online gallery
zorgvuldig & naturel nabewerkt
digitaal geleverd


€349

Pro

Pakket II

15 foto's
sessie van ca. 3 uur
intake + koffie vooraf

professionele visagie en haarstyling

privé online gallery
zorgvuldig & naturel nabewerkt
digitaal geleverd


€475

prijzen zijn excl. BTW en excl. eventuele reiskosten

boek hier jouw shoot

"Ik vind het altijd zó ongemakkelijk om op de foto te gaan, maar Isabeau liet me gewoon vergeten dat we aan het shooten waren."

FAQ

• Moet ik m'n eigen haar en make-up doen?

Ik raad iedereen aan om het pakket inclusief visagie en haar te boeken, het neemt namelijk een hoop zorgen weg en resulteert altijd in betere foto's. De visagiste waarmee ik samenwerk is gespecialiseerd in make-up voor camera en kan op een hele natuurlijke manier jouw mooie kanten uitlichten. Alles gebeurt in overleg met jou, zodat je herkenbaar jezelf blijft, maar wel tot in de puntjes verzorgd.

• Mag ik zelf mijn foto's uitkiezen?

Yep, na de shoot krijg je een privé online gallery toegestuurd met een grove voorselectie, waarin jij zelf kan kiezen welke je foto's uiteindelijk wil hebben. Mocht je het willen, dan kijk ik over je schouder mee en help ik je daarbij.

• Wat adviseer je qua kleding?

Na het boeken van je shoot krijg je gratis mijn eBook toegestuurd, met daarin alles wat je moet weten om je voor te bereiden op je shoot. Niet alleen tips voor kleding en make-up, maar ook mentale handvatten.

• Kan ik foto's bijbestellen?

Jazeker, de hoeveelheid foto's in de pakketten is een startcijfer. De meeste mensen bestellen achteraf nog foto's bij. Meer informatie daarover krijg je na de shoot.

Heb je een andere vraag?

stuur een bericht
x
error: All images are copyright protected.