Of je nu ondernemer bent, muzikant óf gewoon voor jezelf – iedereen heeft mooie foto’s van zichzelf nodig om goed voor de dag te komen op internet. Alleen zo’n fotoshoot, dat brengt nogal wat zenuwen met zich mee. Daarom zijn shoots bij mij altijd super relaxed en vol met koppen thee en peptalks.

Samen overleggen we wat je wil uitstralen op je foto’s en waar je ze precies voor wil gebruiken. Aan de hand daarvan kiezen we de juiste aankleding en stijl van de shoot. En geen zorgen, op je gemak voelen voor de camera staat bij mij voorop – ik coach je op gebied van poseren en expressie, zodat jij alleen maar jezelf hoeft te zijn!

FAQ

• Worden de foto's bewerkt?

Ik haal alleen weg wat er normaal ook niet zit. Bijvoorbeeld een puistje, een weggevlogen haar of een restje mascara. Moedervlekken of rimpels horen bij jou dus haal ik niet weg. Je bent mooi zoals je bent!

• Moet ik ervaring hebben voor de camera?

Nope, ervaring is niet nodig. En geloof me - iedereen is zenuwachtig van tevoren, dus dat geeft niks. Ik begeleid je er stap voor stap doorheen en neem de tijd om de beste versie van jezelf naar boven te halen.

• Zijn deze shoots alleen voor ondernemers?

Nee, een portretshoot is voor iedereen die mooie foto's van zichzelf wil hebben. Voor je website of social media. Of je nou coach, muzikant of docent bent - of gewoon als cadeau voor jezelf!

• Waar vindt de shoot plaats?

Dat bespreken we samen - het kan in mijn daglichtstudio in Bussum of op locatie. Bijvoorbeeld een leuke koffietent of een mooie theaterfoyer. Het ligt er helemaal aan wat jij met je foto's wil uitstralen.

1

"Ik ben nog nooit zó mezelf geweest op een foto."

2

"Isabeau is heel fijn om mee te werken."

3

"M'n foto's zijn zo fris en clean, ik ben super blij!"

4

"Ik vind dit nu al de mooiste foto's van mezelf ooit"

5

"Mijn shoot heeft echt m'n beeld van mezelf veranderd."


Hier vind je de pakketten voor portetshoots.

Basic

Pakket I

7 foto's
sessie van ca. 2 uur
digitaal moodboard
intake + koffie

-

privé online gallery
zorgvuldig & naturel nabewerkt
digitaal geleverd


€475

Pro

Pakket II

15 foto's
sessie van ca. 3 uur
digitaal moodboard
intake + koffie

professionele visagie en haarstyling

privé online gallery
zorgvuldig & naturel nabewerkt
digitaal geleverd


€625

prijzen zijn incl. BTW en excl. eventuele reiskosten

boek hier jouw shoot

"Ik vind het altijd zó ongemakkelijk om op de foto te gaan, maar Isabeau liet me gewoon vergeten dat we aan het shooten waren."

FAQ

• Moet ik m'n eigen haar en make-up doen?

Ik raad iedereen aan om het pakket inclusief visagie en haar te boeken, het neemt namelijk een hoop zorgen weg en resulteert altijd in betere foto's. De visagiste waarmee ik samenwerk is gespecialiseerd in make-up voor camera en kan op een hele natuurlijke manier jouw mooie kanten uitlichten. Alles gebeurt in overleg met jou, zodat je herkenbaar en jezelf blijft, maar wel tot in de puntjes verzorgd.

• Mag ik zelf mijn foto's uitkiezen?

Yep, na de shoot krijg je een privé online gallery toegestuurd met een voorselectie, waarna jij zelf kan kiezen welke je foto's wil hebben. Mocht je het willen, dan kijk ik over je schouder mee en help ik je daarbij.

• Wat adviseer je qua kleding?

Na het boeken van je shoot krijg je mijn 'hoe bereid ik me voor' eBook toegestuurd, met daarin o.a. tips voor de kleding die het beste werkt op beeld. Ook gaan we samen sparren aan de hand van een moodboard, zodat je kleding helemaal is afgestemd op wat jij wil uitstralen.

• Kan ik foto's bijbestellen?

Ja, de hoeveelheid foto's in de pakketten is enkel een startcijfer. De meeste mensen bestellen na de shoot nog extra foto's erbij.

Heb je een andere vraag?

stuur een bericht
x
error: All images are copyright protected.