Het belangrijkste van een goeie headshot is dat je erop staat als jezelf. Dat ‘ie jouw energie uitstraalt – incl. imperfecties. Het stomste wat je kan horen als je een auditieruimte binnenloopt is: “Oh, je lijkt niet echt op je foto…”

Daarom staat je op je gemak voelen voor de camera bij mij voorop. Mijn fotoshoots zijn relaxed en ik coach je non-stop op gebied van poseren en expressie, zodat jij alleen maar jezelf hoeft te zijn. Om daarna met frisse en ijzersterke headshots weer nieuwe audities tegemoet te gaan!

FAQ

• Worden de foto's bewerkt?

Ik haal alleen weg wat er normaal ook niet zit. Bijvoorbeeld een puistje, een weggevlogen haar of een restje mascara. Moedervlekken of lachlijntjes horen bij jou dus haal ik niet weg. Je bent mooi zoals je bent!

Trouwens, als je op je headshots ineens helemaal gladgestreken zou zijn, ben je niet goed te herkennen als je een auditie binnenkomt - en dat is geen goede eerste indruk!

• Moet ik ervaring hebben voor de camera?

Nope, ervaring is helemaal niet nodig. Je bent een performer, niet een fotomodel. Het is niet erg dat je zenuwachtig wordt bij de gedachte van een shoot. Dat komt echt goed.

Shoots zijn bij mij geen lopende band werk, ik neem de tijd om de beste versie van jezelf naar boven te halen. Net zoals je naar een auditie gaat: tot in de puntjes verzorgd, maar wel als jezelf.

• Doe je ook full-body shots?

Als je die nodig hebt voor een bepaalde auditie, dan maken we die! Zeg het even van tevoren en neem aansluitende kleding mee.

• Waar vindt de shoot plaats?

Casting fotoshoots zijn altijd in mijn daglichtstudio in Bussum.

1

"Ik ben nog nooit zo mezelf geweest op een foto."

2

"Het is zo fijn om met deze vrouw te shooten! Ze neemt echt de tijd voor je en krijgt het voor elkaar om ook alle spontane momenten tussendoor vast te leggen."

3

"Isabeau is heel fijn om mee te werken."

4

"Als je een fotograaf zoekt die alle tijd neemt om jou te leren kennen, op je gemak te stellen, te luisteren naar jouw wensen en ook nog eens een heel fijn mens is..."


Hier vind je de pakketten voor casting fotoshoots.

Basic

Pakket I

7 foto's
sessie van ca. 2 uur
intake + koffie vooraf

-

privé online gallery
zorgvuldig & naturel nabewerkt
digitaal geleverd


€450

Pro

Pakket II

15 foto's
sessie van ca. 3 uur
intake + koffie vooraf

incl. visagie en haarstyling

privé online gallery
zorgvuldig & naturel nabewerkt
digitaal geleverd


€599

Hier vind je de pakketten voor
casting fotoshoots ↓Basic

Pakket I


7 foto's
sessie van ca. 2 uur
intake + koffie vooraf

-

privé online gallery
zorgvuldig & naturel nabewerkt
digitaal geleverd


€450Pro

Pakket II


15 foto's
sessie van ca. 3 uur
intake + koffie vooraf

professionele visagie en haarstyling

privé online gallery
zorgvuldig & naturel nabewerkt
digitaal geleverd


€599


prijzen zijn exclusief BTW

boek hier jouw shoot

"Ik vind het altijd zó ongemakkelijk om op de foto te gaan, maar Isabeau liet me gewoon vergeten dat we aan het shooten waren."

FAQ

• Kan ik foto's bijbestellen?

Ja, de hoeveelheid foto's in de pakketten is een startcijfer. De meeste mensen bestellen er extra foto's bij achteraf. Tussen de headshots door ontstaan er namelijk altijd wat meer spontane portretfoto's. Die zijn heel fijn voor je social media!

• Wat adviseer je qua kleding?

Na het boeken van je shoot krijg je gratis mijn eBook toegestuurd, met daarin alles wat je moet weten over het voorbereiden op je shoot. Waaronder dus ook tips voor kleding die het beste werkt op beeld.

• Moet ik m'n eigen haar en make-up doen?

Ik raad altijd aan om het pakket inclusief visagie en haar te boeken, hoe goed je ook bent in je eigen make-up. Het resulteert namelijk altijd in betere foto's. De visagiste waarmee ik samenwerk is gespecialiseerd in make-up voor op beeld en kan daarom op een hele natuurlijke manier jouw mooie kanten uitlichten.

• Mag ik zelf mijn foto's uitkiezen?

Yep, na de shoot krijg je een privé online gallery toegestuurd met daarin een brede voorselectie, waarna jij zelf kan kiezen welke je wil hebben.

Heb je een andere vraag?

stuur een bericht
x
error: All images are copyright protected.