Het belangrijkste aan een goeie headshot is dat ‘ie je vangt zoals je bent. Dat ‘ie jouw energie uitstraalt – imperfecties en al. Het naarste wat je kan horen als je een auditieruimte binnenloopt is:
“Oh, je lijkt niet echt op je foto…”

Daarom staat je op je gemak voelen voor de camera bij mij op nummer één. Geen zorgen, daar help ik je bij. Mijn casting fotoshoots zijn relaxed en ik coach je non-stop op gebied van poseren en expressie, zodat jij alleen maar je leuke zelf hoeft te zijn. Om daarna met frisse en ijzersterke headshots weer nieuwe audities te veroveren!

FAQ

• Worden de foto's bewerkt?

Ik haal alleen weg wat er op een normale dag ook niet zit. Denk bijvoorbeeld aan een puistje, een weggevlogen haar of een restje mascara. Moedervlekken of rimpels horen bij jou dus haal ik niet weg. Je bent mooi zoals je bent :)

Trouwens, als je op je headshots ineens helemaal gladgestreken bent schrikken ze zich het leplazarus als je de auditieruimte binnenloopt - geen goede eerste indruk!

• Moet ik ervaring hebben voor de camera?

Nope, ervaring is helemaal niet nodig. Je bent een performer, niet een fotomodel. Het is niet erg dat je zenuwachtig wordt bij de gedachte van een shoot. No worries, ik sleep je er doorheen. Mijn shoots zijn geen lopende band werk, ik neem de tijd om de beste versie van jezelf naar boven te halen.

Op je headshots ben je de beste versie van jezelf, maar wel op een natuurlijke manier. Net zoals je een auditieruimte binnenloopt - tot in de puntjes verzorgd, maar wel als jezelf.

• Doe je ook full-body shots?

Niet standaard, maar als je die nodig hebt voor een bepaalde auditie, geef dat dan aan van tevoren. Dan maken we die!

• Waar vindt de shoot plaats?

Casting fotoshoots zijn altijd in mijn daglichtstudio in Bussum.

1

"Ik ben nog nooit zo mezelf geweest op een foto."

2

"Het is zo fijn om met deze vrouw te shooten! Ze neemt echt de tijd voor je en krijgt het voor elkaar om ook alle spontane momenten tussendoor vast te leggen."

3

"Isabeau is heel fijn om mee te werken."

4

"Als je een fotograaf zoekt die alle tijd neemt om jou te leren kennen, op je gemak te stellen, te luisteren naar jouw wensen en ook nog eens een heel fijn mens is..."

5

"Wat een mooie foto's, en allemaal heel divers!"


Hier vind je de pakketten voor casting fotoshoots.

Basic

Pakket I

7 foto's
sessie van ca. 2 uur
intake + koffie vooraf

max 3 sets kleding

privé online gallery
zorgvuldig & naturel nabewerkt
digitaal geleverd


€299

Pro

Pakket II

15 foto's
sessie van ca. 3 uur
intake + koffie vooraf

professionele visagie en haarstyling

privé online gallery
zorgvuldig & naturel nabewerkt
digitaal geleverd


€425

prijzen zijn exclusief BTW

boek hier jouw shoot

"Ik vind het altijd zó ongemakkelijk om op de foto te gaan, maar Isabeau liet me gewoon vergeten dat we aan het shooten waren."

FAQ

• Kan ik foto's bijbestellen?

Jazeker, de hoeveelheid foto's in de pakketten is een startcijfer. De meeste mensen bestellen achteraf nog foto's erbij. Tussen de headshots door ontstaan er namelijk altijd wat meer vrije, spontane portretfoto's. Die zijn heel fijn te gebruiken voor je social media!

• Wat adviseer je qua kleding?

Na het boeken van je shoot krijg je gratis mijn eBook toegestuurd, met daarin alles wat je moet weten om je voor te bereiden op je shoot. Niet alleen tips voor kleding, maar ook make-up, voeding, etc.

• Moet ik m'n eigen haar en make-up doen?

Ik raad altijd aan om het pakket inclusief visagie en haar te boeken, hoe goed je ook bent in je eigen make-up. Het resulteert namelijk altijd in betere foto's. De visagiste waarmee ik samenwerk is gespecialiseerd in make-up voor op beeld en kan daarom op een hele natuurlijke manier jouw mooie kanten uitlichten.

• Mag ik zelf mijn foto's uitkiezen?

Yep, na de shoot krijg je een privé online gallery toegestuurd met daarin een grove voorselectie, waarna jij zelf kan kiezen welke je uiteindelijk wil hebben door die aan te klikken met een hartje.

Heb je een andere vraag?

stuur een bericht
x
error: All images are copyright protected.