1. Havermelk

Wil niet meer zonder – nay – KAN niet meer zonder. We hebben altijd wel een pak (Oatly) in huis, het gaat overal in en op en onder. Maar vooral… in de koffie <3 mmm…

@oatly

2. Podcasts

Tijdens het editen heb ik áltijd een podcast opstaan. Depending on the mood luister ik true crime, business, self help en comedy podcasts. Op dit moment ben ik My Favorite Murder aan het bingen.

@myfavoritemurder

3. Body Kindness

Self love, body positivity, hoe je het ook wil noemen – ik voel me er voorvechter van. In m’n eerste blog lees je waar het vuurtje deels begon. Dit is mijn fav account voor als het even niet meer lukt.

@onbeinginyourbody

4. Koffiedates

Oh, ik kan hier zo intens gelukkig van worden. Uren bijkletsen met lieve vrienden, heerlijke kop koffie erbij (latte met havermelk alsjeblieft) en dan nog het liefst in m’n lievelingstentje hieronder.

@stoom013

5. Quotes

Het mag dan cheesy zijn, maar ik ben er dol op. M’n dagelijkse inspiratie pick me ups haal ik vooral van Instagram en Pinterest. De feed van Jim Carrey is op dit moment favoriet.

@jimcarreyhere
Comments
Add Your Comment

x
error: All images are copyright protected.