Coaching

werkwijze & tarieven

VOOR WIE?

De 1-op-1 coaching sessies zijn voor fotografen die diepte in willen gaan op gebied van portretfotografie; het regisseren van expressie en lichaamstaal, het begeleiden van onzekerheid voor de camera, en het creëren van ontspanning zodat je iemand écht als zichzelf op de foto zet.1-op-1
portret
fotografie
workshop

inc. model


1-op-1
portret fotografie workshop

incl. model

WAT GA JE LEREN?

Communicatie

Regie

Hoe je communiceert met je klant/model tijdens een shoot is fundamenteel. Je regisseert niet alleen de buitenkant; poses en expressies, je begeleid tegelijkertijd ook met iemands binnenkant; van zenuwen naar ontspanning. Maar hoe?

Authenticiteit

Connectie

Hoe zorg je ervoor dat iemand ontspant voor de camera? Pas wanneer iemand zich op z'n gemak voelt, kan je diegene echt als zichzelf op de foto zetten. Menselijke connectie maken tijdens het shooten is één van je belangrijkste skills als portretfotograaf.

101 Details

Lichaamstaal

Een deep dive in (micro-)expressie en lichaamstaal. Hoe begeleid je iemand naar een fotogenieke expressie? Hoe zorg je dat iemands ogen van het beeld spatten? Het heeft allemaal te maken met het trainen en focussen van jouw oog voor detail.

1

De coaching van Isabeau was zo ontzettend leerzaam. Heel indrukwekkend hoe gedetailleerd ze werkt. Echt een eye opener voor mij!

2

Super interessant, ik heb veel geleerd - ook dingen waarvan ik eerst dacht het nooit te kunnen. Deze dag heeft me een betere fotograaf gemaakt.

3

Isabeau is een expert in haar vak. Ik raad dit elke fotograaf aan die zich meer wil specialiseren in portretfotografie.

Klaar om de diepte in te gaan?

Workshops beginnen bij €599 ex BTW (4 uur) en vinden plaats in Bussum - Neem contact op voor meer informatie.

contact

Workshops beginnen bij €599 ex BTW (4 uur) en vinden plaats in Bussum - Neem contact op voor meer informatie ↓

contact
x
error: All images are copyright protected.